Creating
 

Lead Forensics

Zeer regelmatig krijgen we bij Princen group de volgende vraag van relaties: Kun je ook zien welke bedrijven er op mijn website zijn geweest en welke pagina’s ze bezocht hebben? Tot voor kort werden deze vragen met nee beantwoord en grepen we terug op de standaard rapportagetools in de markt zoals Google analytics. Maar vanaf nu kunnen we deze vraag met Ja beantwoorden, omdat we vanaf 1 juni 2014 een partnerovereenkomst hebben gesloten met Lead Forensics. 
Lead Forensics is marktleider met haar leadgeneratie software. Gebouwd, gebruik makend van de jarenlange kennis en ervaring , die is opgedaan door Business to Business sales- en marketingteams.
Veel bedrijven steken veel energie en geld in het laten vervaardigen van een goed vindbare  website en de daarbij behorende strategieën om zo veel mogelijk verkeer te genereren. Echter onderzoek toont aan dat slechts 2% van de websitebezoekers ook daadwerkelijk contact opneemt en of vragen stelt. Het kunnen achterhalen van de identiteit van deze anonieme bezoekers biedt u extra verkoopkansen voor uw bedrijf! 

De Lead Forensics software geeft anonieme bezoekers een identiteit. De bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, branche, en website wordt geregistreerd en zeker zo belangrijk welke pagina's op uw website er worden bekeken. Verhoog het resultaat op uw online marketing activiteiten door prospects beter in kaart te brengen met behulp van hun surfgedrag op uw website.

Lead Forensics oplossing biedt u;
• toegang tot volledige zakelijke contactgegevens van uw bezoekers.
• zelf te creëren alarmmeldingen voor specifieke bezoekersactiviteiten op uw website
• een werkelijke meting van de bezoekers op uw website en waar ze vandaan komen.

De Lead Forensics software is makkelijk te installeren door een eenvoudige conversiecode toe te voegen aan uw website. De gegevens kunnen direct worden benaderd via de online portal, of door de integratie met uw CRM-platform. Lead Forensics ondersteunt de CRM oplossingen van  Salesforce, Oracle, Sage en Microsoft Dynamics.

Voor een demo en of een gratis proefperiode, neem contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@princen-group.com  of  bel 0412-691734.