Creating
nieuwsbrief image nieuwsbrief image nieuwsbrief image

Doen jullie ook maatwerk.....? ......
Dat staat niet op jullie website?! Dit kreeg ik onlangs te horen van een van onze relaties. Hij had helemaal gelijk, deze specialiteit van het huis werd chronisch onderbelicht op onze website, terwijl de vraag naar maatwerk alleen maar toeneemt. Schijnbaar was het voor ons zo vanzelfsprekend, immers we bouwen al maatwerk software ofwel Apps sinds 1989, dat we het nauwelijks voor het voetlicht hebben gebracht. Tijd om hier weer eens wat meer aandacht aan te besteden dus.

Ga naar Maatwerk Software op de Princen group website en ervaar wat Princen group op dit vlak voor je kan betekenen.

Princen group partner van Lead Forensics
Met ingang van 1 juni 2014 is Princen group partner van Lead Forensics. Lead Forensics is marktleider met haar leadgeneratie software. Gebouwd, gebruik makend van de jarenlange kennis en ervaring , die is opgedaan door Business to Business sales- en marketingteams.
"Kun je ook zien welke bedrijven er op mijn website zijn geweest en welke pagina's ze bezocht hebben?" Tot voor kort werden deze vragen met nee beantwoord en grepen we terug op de standaard rapportagetools in de markt zoals Google analytics. Maar vanaf nu kunnen we deze vraag met ja beantwoorden. 

Meer weten?
Ga naar de Lead Forensics pagina op de Princen group website of neem contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@princen-group.com of bel 0412-691734.
En verder........


Communiceren via je website is als netwerken!
Website Used Cranes Holland live!
3 in 1 foto
What’s App?
 
Princen Internet Diensten
Rossinistraat 44
5344 AK Oss
T: 0412 691734
F: 0412 645031
E: info@princen-group.com
  volg ons op LinkedIn volg ons op Twitter volg ons op Google Plus
deze nieuwsbrief online lezen
deze nieuwsbrief niet meer ontvangen

nieuwsbrief image nieuwsbrief image nieuwsbrief image