Creating
*|MC:SUBJECT|*
HEN_Gerritse_Hendriks_Fiesta1
HEN_Gerritse_Hendriks_Fiesta2 Het is tijd voor een feestje,

een Gerritse Hendriks Fiesta!

U heeft het vast al gehoord. Gerritse Hendriks heeft de Ford Chairman's Award 2016 gewonnen en... de gloednieuwe Ford Fiesta is er.

De nieuwe Ford Fiesta zit boordenvol techniek die u als bestuurder helpt in het drukke verkeer. Borden lezen, binnen de rijstrook blijven, de snelheid limiteren, inparkeren, de Ford Fiesta ondersteunt u daarbij. Tijdens het rijden geniet u van de rijkwaliteiten van deze kanjer en luistert u muziek via het B&O geluidssysteem. Wij nodigen u uit om dit zelf te ervaren.

Zondag 9 juli a.s. van 11-17 uur
De nieuwe Ford Fiesta
op het Gerritse Hendriks Fiesta.

Het Gerritse Hendriks Fiesta vindt plaats bij Bierbrouwerij Oijen in Oijen. Onder het genot van een drankje kunt u de nieuwe Ford Fiesta op uw gemak bekijken, voelen, ruiken en beleven terwijl de kinderen zich vermaken in de speelweide. Of maak een proefrit in de rustieke omgeving.

Bierbrouwerij Oijen is net als Gerritse Hendriks een echt familiebedrijf. Hoewel begonnen als bierbrouwer is het nu een mooie plek om iets te eten en te genieten van een drankje of voor activiteiten in deze land landelijke omgeving. De ideale omgeving voor ons Gerritse Hendriks Fiesta.

Bent u ook van de partij? Laat het ons weten en meldt u aan op onze website www.forddealer.nl

Tot ziens op het Gerritse Hendriks Fiesta in Oijen.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Ford Gerritse Hendriks

FORD_logo
HEN_Gerritse_Hendriks_Fiesta3a