Creating

Nieuws

Site Credit App live!

donderdag 3 oktober 2013
Afgelopen dinsdag 1 oktober kregen we het Ja-woord van Eric Megens om zijn nieuwe site ook voor de buitenwacht toegankelijk te maken. Eric is eigenaar van Credit App dat actief is op het gebied van debiteurenbeheer. En zoals hij zelf wordt geciteerd op zijn nieuwe website: 
"Ik ben zelf ondernemer, dus weet hoe het werkt. Soms heb je meer hulp nodig, soms is een snel advies voldoende. Ik lever maatwerk: wanneer u meer werk voor me heeft, blijf ik langer. Als alle vorderingen volgens planning worden voldaan, ben ik snel klaar." Debiteurenbeheer op maat dus.

Omdat hij graag z'n zaken grondig aanpakt, heeft hij ook direct gekozen voor een responsive design zodat u op elk gewenste apparaat, van smartphone, tablet tot breedbeeld scherm de site prima kunt benaderen. Het hele project werd gerealiseerd aan de Rossinistraat 44, want de vormgeving werd verzorgd door Monique van Helden,  van Graphx66 .  Eric, we wensen veel succes en goede zaken toe!

Heb ik uw interesse gewekt? Kijk gerust op www.creditapp.nl en wilt u meer weten over responsive design, neem dan contact op met Geert-Jan Princen via 0412-691734 of geertjan.princen@princen-group.com

    
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn