Creating

Nieuws

Huur online uw kraan bij M.J. van Riel

vrijdag 13 december 2013
De eerste site www.mjvanriel.nl  werd begin november gelanceerd. M.J. van Riel houdt zich bezig met kraanverhuur, machines, montage en speciaal transport en u heeft vast wel eens zo'n grote kraan op zien doemen op een bouwterrein in Nederland. Op deze site vindt de lezer o.a. een realtime database van ruim 150 machines, 400 hulpartikelen, tekeningen tabellen en keuringen, inzichtelijk en downloadbaar op een rij. Ook kunt u gebruik maken van een rittentool om de kosten van uw vracht te bepalen. 

Ook zag onlangs www.vanrielforklifts.nl , een dochteronderneming van M.J. van Riel,  het levenslicht. Op deze site brengt men het importeurschap en onder anderen de verkoop en verhuur van Doosan heftrucks onder de aandacht. Voor de ontwerpen tekende Baakbeeld uit Tilburg.

Aan beide sites wordt nog volop functionaliteit toegevoegd dus ik zou zeggen neem regelmatig een kijkje. Het duurt nog even voordat de nieuwe site van Used Cranes Holland de lucht in gaat, hier wordt nog volop aan gewerkt. Miriam, Martin, Bas, Sebastiaan, Freddy, Paul en alle andere betrokkenen bij M.J. van Riel, alvast gefeliciteerd met het resultaat! Wij kijken uit naar een verder samenwerking in 2014!
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn