Creating

Nieuws

Blijf ik waar ik nu zit of kies ik voor een werkomgeving die nieuwe impulsen biedt?

maandag 17 maart 2014
Dat is een vraag waar veel zzp'ers en kleine MKB bedrijven op dit moment mee worstelen. Zie je voordelen in een dergelijke stap en zo ja, wanneer is het juiste moment om te verkassen? Inmiddels hebben Monique van Helden van Graphx66, Henk Gruntjes van Gruntjes vormgeving, sinds kort Bart van den Heuvel van Area 53 en Frans Kraak van Well at Work de daad bij het woord gevoegd en werken ze samen met Princen group vanuit de locatie Rossinistraat 44 in Oss.

Meer dan huren alleen is ons motto! Samenwerken aan internet en communicatie projecten waar dat kan en past is de doelstelling. Op de 1e verdieping is nog volop ruimte en zijn mogelijkheden voor een eigen kantoorruimte maar ook om een werkplek te huren. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een aantal gezamenlijk ruimtes en beschikken we over glasvezel.


Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

We zijn dan ook bij voorkeur op zoek naar bedrijven die aanvullend aan onze gezamenlijke dienstverlening kunnen zijn. 
Voeg jij iets toe aan onze activiteiten?  Wil je meer weten en even een kijkje komen nemen, bel dan met Geert-Jan Princen via 06-53959305 of stuur even een mailtje via GeertJan.Princen@princen-group.com
 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn