Creating

Nieuws

Ben jij al in de wolken?

vrijdag 19 juni 2015Ja?
Dan ervaar je dagelijks de voordelen van het werken waar je bent en het overal kunnen beschikken over je bestanden op welke tablet, smartphone of PC dan ook. Met Office 365 bijvoorbeeld, een laagdrempelig Office pakket zoals je dat al jaren gewend bent maar dan ook in de cloud en met een hele berg extra's, zoals:

  • Nu nog 1000 GB, maar binnenkort onbeperkte persoonlijke cloudopslag via Onedrive for Business, 
  • gedeelde opslag en samenwerken via Sharepoint,
  • en online mail, agenda, en taakbeheer via exchange online zijn de verbindende factoren die Office 365 tot een winnende combinatie maken.
  • Uiteraard met de mogelijkheid om gewoon op je PC of laptop met altijd de laatste versie van Word, Excel, Powerpoint en Outlook te werken zodat je niet weer tijd hoeft te investeren om nieuwe programma's eigen te maken. 
  • Als toetje biedt Skype for Business je de mogelijkheid via spraak, video en chat contacten te onderhouden met je relaties.  

Nee!
Ik ben nog niet in de wolken maar ik overweeg wel in de cloud aan de slag te gaan. Ik wil daar wel iets meer over weten. Neem dan contact op met Geert-Jan Princen via geertjan.princen@princen-group.com of bel voor een afspraak met 0412-691734

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn