Creating

Nieuws

Princen group introduceert PASSC

woensdag 9 december 2015
Eerder deze week werd ik gebeld door een internet specialist die met ons samenwerkt in een van onze website projecten. Het viel hem op dat de site vele malen sneller is dan de oude niet door Princen group gebouwde site. Hij constateerde het volgende: "Ik zie dat de site nogal wat scripts bevat en ik vraag me af of dat niet nadelig voor de vindbaarheid is". Ik gaf aan dat die scripts geen enkele nadelige invloed op de vindbaarheid hebben en dat ze het laden van de site factoren sneller maken.  

Wat is PASSC?
Dit komt omdat we In PG portal versie 2015 sinds enige tijd gebruik maken van wat wij noemen Pro Active ServerSide Caching kortweg PASSC. Dit wil zeggen dat alle items per pagina in één keer in de cache worden geladen dus plaatjes, tekst maar vooral menu items en formulieren komen in de cache te staan.

De meeste Content Management Systemen, zoals Wordpress en Joomla,  hanteren een traditionele manier van afhandelen die meer tijd en ook meer bandbreedte kost!

Bent u op zoek naar een betere gebruikerservaring op internet voor uw klanten en wilt u meer weten over deze PG portal innovatie van Princen group? Neem dan contact op met Geert-Jan Princen. Dat kan via geertjan.princen@princen-group.com of 0412-691734.  

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn