Creating

Nieuws

Even.....bellen!

dinsdag 22 maart 2016

Kent u die reclame, waarin een topman een geweldig nieuwe gadget toont aan het publiek? Met deze smartphone kan hij zo'n beetje alles bedienen, van z'n garagedeur, flatscreen tot z'n elektrische auto. Prachtige ontwikkelingen waarbij het internet dient als belangrijkste geleider van al deze digitale instructies. Mensen met verkeerde bedoelingen vinden dit ook een fantastische ontwikkeling, want zoals zo vaak wint het gadgetgehalte het van de degelijkheid en veiligheid van de oplossing. Wat dat betreft kunt u dit filmpje één op één projecteren op de huidige situatie van veel websites bij de overheid, instellingen en het bedrijfsleven. Aan de voorkant ziet het er prachtig uit maar aan de achterkant staat de deur soms wagenwijd open. Alstublieft! Hier staan onze login gegevens, neem onze site maar over, steel onze data!

Bij Princen group komen we met regelmaat in gesprek met ondernemers die wat dat betreft een ervaring rijker en een illusie armer zijn en op zoek zijn naar een degelijke oplossing. Bent u benieuwd of uw website veilig is?

Even Princen group bellen! Vraag de gratis test en een adviesgesprek aan en bel 0412-691734 of mail naar geertjan.princen@princen-group.com

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn