Creating

Nieuws

Villa Constance, moderne cloudoplossingen in een monumentale stadsvilla

woensdag 18 januari 2017


Museum Jan Cunen bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst. Het Osse museum was in de zomer van 2016 gesloten in verband met een verbouwing en uitbreiding. Hoewel de verbouwing nog tot begin 2017 voortduurt, zijn vanaf 15 oktober 2016 de deuren weer geopend. Architectenbureau De Twee Snoeken tekende voor het ontwerp. Naast bouwbedrijf Dombosch Bouw B.V. zijn zoveel mogelijk lokale partijen betrokken bij de uitvoering van het project.

Princen group is een van die lokale partijen. We tekenden voor de WiFi oplossing in het Museum. We begeleidden de overstap van het netwerk van de Gemeente Oss naar de cloud, gebruikmakend van Office 365 van Microsoft en onze eigen ontwikkeling, PG portal,  waarmee de nieuwe website werd gerealiseerd. Het ontwerp van de site komt van de hand van  Lonneke Hoogstede van Hoogstede ontwerpt, u raadt het al, ook gevestigd in Oss. Al met al een mooie basis waarop Museum Jan Cunen ook in de cloud samen met Princen group verder kan groeien naar een mooie toekomst.  Meer over Museum Jan Cunen vindt u op www.museumjancunen.nl .

Benieuwd wat Princen group voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Geert-Jan Princen via 0412-691734 of mail hem via geertjan.princen@princen-group.com
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn