Creating


Princen group, building communities!

Princen group bouwt Internetsites en toepassingen sinds 1992. Sinds die tijd hebben talloze innovatieve en creatieve oplossingen het levenslicht gezien. Princen group blijft ontwikkelen en voorop lopen met PG portal als een van de meest complete contentmanagementsystemen in de markt. PG portal wordt continue doorontwikkeld en aangepast aan de eisen die aan websites en internet toepassingen worden gesteld. State of the art Vormgeving, Vindbaarheid, Veiligheid en Vriendelijk in gebruik zijn hierbij sleutelwoorden. 
PG portal is uitermate schaalbaar, en daarom toepasbaar en betaalbaar voor grote organisaties maar ook voor de eenmanszaak.

We hanteren de stelling “schoenmaker blijf bij je leest”. Princen group is met name gespecialiseerd in het bouwen van goed functionerende webtoepassingen, een website, webshop of Apps voor tablets en Smartphones. Graag vertalen we samen met uw reclamebureau of vormgever de vormgeving naar het web en als u nog geen vormgever heeft dan brengen we u graag in contact met één van onze partners.
Ondersteuning nodig bij het vindbaar maken en houden van uw site of bij het ontwikkelen van unieke content en het toepassen van social media in uw communicatiestrategie ? Ook daar hebben we een pasklare en betaalbare oplossing beschikbaar.

Met deze site informeren we u graag over de belangrijkste mogelijkheden. Wilt u zien of ook uw organisatie kan profiteren van de voordelen van het werken met Princen group en PG portal ? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak en kom zelf kijken !


Bekijk de disclaimer met informatie over de "cookiewetgeving".