Bescherm je data in de cloud met Acronis en Princen group

donderdag 14 april 2022

Princen group biedt haar relaties  backup- en herstelsoftware van Acronis bescherming van data die klanten opslaan in de Microsoft Office 365- en Azure-cloud-omgevingen. We bieden deze dienst als 'managed service' aan onder de naam PG Back-up 365.

Acronis en Princen group werken al langer samen op het gebied van back-up en herstel en breiden dit nu uit naar data die zich in Microsoft-cloud-omgevingen bevinden. Correct beheer van gegevens in de Cloud wordt steeds belangrijker. Mensen werken vaker vanuit huis en cybercriminelen proberen daarvan misbruik te maken, bijvoorbeeld via Ransomware of datadiefstal. In veel gevallen is de standaardbeveiliging die Cloud leveranciers zelf bieden voor het veiligstellen van data, onvoldoende.
Princen group maakt gebruik van Acronis Cyber Protect Cloud, een oplossing voor beheer, beveiliging, back-up en herstel van data in (hybride) cloud-omgevingen. De back-up van de gegevens, die in Microsoft 365 of Microsoft Azure zijn opgeslagen, komt versleuteld en volgens AVG-richtlijnen terecht in een Europees  datacenter en wordt vanuit daar ook hersteld indien gewenst. Princen group beheert en onderhoudt de back-ups voor u en fungeert als uw aanspreekpunt. Korte lijnen, meteen contact, wel zo makkelijk!

Meer weten? Neem contact op met Geert-Jan Princen via 0412-691734 of geertjan.princen@princen-group.com
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn

Op zoek naar meer mogelijkheden?

We laten ons graag uitdagen.

bedrijf
naam
email
telefoon
opmerkingen