Princen group

laat jouw kansen
op het internet je
verwachtingen overtreffen.
Je hebt meer wensen bij de interactie met je klanten, medewerkers, leerlingen of inwoners dan de gemiddelde webshop of site je kan bieden. Elke klik of paginabezoek is immers een communicatiemoment. Daarom ben je op zoek naar meer flexibiliteit in de functionaliteiten van je site bij de ondersteuning van de klantreis.

Portal365


Princen group heeft met Portal365 een uiterst betrouwbaar beheersysteem ontwikkeld voor internet- en cloudoplossingen, zoals websites, intra- of extranet en webwinkels, dat meer mogelijkheden biedt voor geavanceerde toepassingen. Bovendien reageert een portal365-site razendsnel op elke klik dankzij slim gebruik van het cachegeheugen (PASSC). Uniek is de toepassing van vertrouwde Office365-standaarden. Op deze geavanceerde basis zijn add-ons ontwikkeld als:

e-commerce365


e-commerce365 biedt de gebruiker de mogelijkheid om de webshop van de toekomst te bouwen. De presentatie van jouw producten en koppelingen aan je (logistieke en ERP-) systemen zijn uiterst flexibel. Je kunt meerdere shops in één portal beheren en met meerdere bedrijven binnen één shop samenwerken. Dankzij de slimme zoekmachine reageert de shop ongekend snel en zijn de zoekmogelijkheden zeer uitgebreid. e-commerce365 is bovendien uitstekend beveiligd tegen hackers.

iot365


Via iot365 komen fysieke objecten en de virtuele wereld samen. Onze geavanceerde beveiligingsstandaarden zorgen ervoor dat je jouw installaties of apparatuur op afstand veilig kunt monitoren en aansturen via het internet. Hiermee heb je het potentieel om de bruikbaarheid ervan revolutionair te doen toenemen.

Op dit moment zijn wij betrokken bij twee internationale pilotprojecten.. 

blockchain365


blockchain365 biedt je de mogelijkheid om transacties en afspraken tussen partijen over de meest uiteenlopende zaken onbetwistbaar vast te leggen zonder centrale autoriteit. Dit kunnen overschrijvingen zijn, zoals die bij een reguliere bank mogelijk zijn. Maar ook eigendomsaktes, afspraken, persoonlijke berichten of andere gegevens. Het vervalsen van de vastgelegde gegevens door bijvoorbeeld één centraal punt te corrumperen is bij gebruik van blockchain365 niet mogelijk. 

Internetmarketing


Behalve dat de site optimaal werkt, wil je natuurlijk ook een optimaal rendement. Bijvoorbeeld dat je kunt zien wie je site bezoeken en waarin ze geïnteresseerd zijn. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing en ondersteunen jou of je marketing team met raad en daad.

Op zoek naar slimme oplossingen voor je site?  Bel of mail!

Portfolio


Al sinds 1993 is Princen group actief met de ontwikkeling van internettoepassingen. Onze sites hebben een zo klein mogelijke exposure tot het internet. Dat houdt in dat alléén het stukje dat zichtbaar moet zijn op het wereldwijde web ook daadwerkelijk toegankelijk is via het internet. Kwetsbare gegevens in databases en applicaties worden gehost op aparte servers. Deze servers zijn niet direct verbonden met het internet, maar wel toegankelijk voor de website voorkant. Dat garandeert een zeer hoge veiligheidsstandaard die, indien gewenst, gecertificeerd kan worden. 

Koppelen

Portal365 is zo opgezet dat het eenvoudig te koppelen is aan de software pakketten waar u al mee werkt. Denk hierbij aan ERP-systemen, boekhoudpakketten, projectmanagement applicaties, leerlingvolgsystemen, werkbon applicaties, (ver)huursystemen, maatwerkoplossingen, enzovoort. Portal365 is als het ware het fundament waarop andere pakketten en applicaties zijn te bouwen. 

Samen


Nauwe samenwerking met jou als opdrachtgever leidt tot een optimaal resultaat. Vorm volgt functie. We zijn niet alleen geïnteresseerd in jouw wensen, maar vooral in de achterliggende gedachte. Hoe beter we in beeld krijgen wat je doelen zijn, des te beter zijn we in staat om daaraan te voldoen. Een succesvolle site is altijd het gevolg van een goed samenspel tussen techniek, communicatie en creativiteit.

Modulair


Dankzij de modulaire opbouw wordt de site of portal heel flexibel aan uw specifieke wensen aangepast. Deze manier van werken bied je de mogelijkheid om tegen minimale kosten uit te breiden of aan te passen aan de ontwikkelingen binnen je bedrijf of branche. Bij Princen group pluk je de vruchten van ruim 25 jaar ervaring, pionieren, innoveren en ontwikkelen in de vorm van gebruiksgemak en efficiëntie.


Updating
Captcha
Bedrijf
Naam *
Adres
Postcode
Plaats
Email
Telefoon *
Fax
Contact via
Opmerkingen *
* Verplichte velden
Er zijn geen berichten beschikbaar
Er zijn geen berichten beschikbaar

Op zoek naar meer mogelijkheden?

We laten ons graag uitdagen.

bedrijf
naam
email
telefoon
opmerkingen